Corona: ARBE dienstverlening neemt voorzorgsmaatregelen

Nu het coronavirus dagelijks nieuws is in Nederland, volgt ARBE dienstverlening de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Zie:  https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Onze medewerkers zijn extra alert op hygiënemaatregelen en symptomen van het coronavirus. We vragen alle medewerkers om contacten en ontmoetingen, die niet nodig zijn, te vermijden. Bijeenkomsten, scholingen en trainingen zijn afgezegd tot 1 september 2020.

Ambulante begeleiding:

  • Bezoek bij cliënten thuis gebeurt uitsluitend indien er vooraf telefonisch is gecheckt dat de cliënt (en huisgenoten) geen verschijnselen of klachten hebben.
  • Als u wel een risico loopt, dan kunt u met uw ambulant begeleider afspreken om de afspraak op een andere manier (zoals telefonisch) door te laten gaan.
  • In het contact worden de richtlijnen gevolgd rond hygiëne en afstand tot elkaar (1,5 meter). We schudden geen handen en besteden aandacht aan de instructies over hoesten, niezen en handen wassen.
  • Als extra voorzorgsmaatregel zijn aan de medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handschoentjes ter beschikking gesteld.

Dagbesteding:

  • Vanaf 1 juni 2020 zijn de dagbestedingen weer opgestart met inachtneming van de maatregelen van de RIVM. Uiteraard geldt daarbij als voorwaarde dat de betrokkenen geen klachten hebben of met het coronavirus besmet zijn. Ook moeten als vertrekpunt de 1,5 meter en de algemene hygiëne adviezen van het RIVM in acht worden genomen. Als mensen niet fysiek kunnen deelnemen, zal er worden gekeken naar andere mogelijkheden.

We beseffen dat het ingrijpende maatregelen zijn. We hopen dat we door het nemen hiervan besmetting en verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Daarvoor vragen we van iedereen begrip en medewerking.

Contact

PITTwente
is onderdeel van de
ARBE groep

 

(074) 291 77 30

info@pittwente.nl / info@arbe.nl

>> Psychiatrie
Download hier onze app

ARBE
Wachtlijst
Op dit moment is er geen wachtlijst.